dissabte, 27 d’abril del 2013

Sagrada Família i grups escolars





Divendres, els alumnes de Batxillerat de l'Escola Joan XXIII de Bonavista (on faig les pràctiques) van anar d'excursió a la Sagrada Família. Vaig tenir la sort d'acompanyar-los.
Com us podeu imaginar, uns quants alumnes van preferir mirar els whatsapps dels seus mòbils, però la majoria es van mostrar interessats per la visita.
La visita dura aproximadament 1 hora i 15 minuts, la guia de la Sagrada Família que ens va acompanyar va ser molt professional i va explicar meravellosament els detalls del monument.
Tot i ser un divendres d'abril hi havia molts turistes (és el 3r monument més visitat d'Espanya després de l'Alhambra i del Museu del Prado, amb uns 3.000.000 de visitants a l'any). Amb tanta gent anant i venint, si no fos per uns auriculars que ens van entregar al començament de la visita connectats al micro de la nostra guia, haguera estat impossible seguir les seves explicacions. Pel que van comentar altres professors, sembla ser que era el primer anys que els feien servir.
No res, visita molt recomanable pels nois i molt ben organitzada pels responsables de la Basílica. El preu, 8.80€ per alumne.
Us deixo el link:
http://www.sagradafamilia.cat/docs_serveis/educaActivitats.php
Per cert, vaig veure les “catenàries originals” !!
Vicenç


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.