diumenge, 7 d’abril del 2013

12 eines per crear una pàgina personal a internet

Avui en dia és important tenir presencia a internet per donar-nos a conèixer i per trobar feina. La forma més ràpida i senzilla es creant una pàgina personal. A continuació hi ha 12 propostes per crear-ne una de forma ràpida i senzilla

1. about.me
Obres una conta amb un e-mail, personalitzes el fons amb una foto o algun dels dissenys predeterminats dels que es disposen, afegeixes reds socials o feeds de les webs o blogs i ja tens una pàgina personal a punt per utilitzar.
 
2. itsmyurls.com
El funcionament és molt similar al de About.me. Amb un correu electrònic crees un compte i vas afegint xarxes socials. La diferència amb About.me és que itsmyurls et retorna alguna estadística de les teves perfils en xarxes.

3. flavors.me
En la mateixa líniaa que les anteriors. Només que el seu model és freemium: la creació del perfil de pàgina és gratuïta fins a cinc xarxes socials. Si vols posar més o si vols veure les pàgines de la teva comunitat autònoma s'ha pagar. 

4. vizify.com
La sorpresa de la temporada, de moment funciona per invitació així que s'ha d'entrar a la pàgina per demanar-la. Quan arriba, el mateix procediment de sempre: email per obrir el compte, afegir les xarxes socials i fa una infografia de la teva vida. És editable, així que es pot treure o posar el que vulguis.

5. google+
El perfil de Google, ara integrat a Google+. Poses la foto, la portada i omples les dades que es sol·liciten per defecte o afegint tantes webs i feeds rss com es vulguin.

6. linkedin.com
S'utilitza més amb fins professionals i per a contactes professionals que no pas com altres xarxes de perfils més lúdics com per exemple instagram.

7. cuttings.me
En realitat aquest web està més pensada per a dissenyadors o fotògrafs, que tinguin un portafoli de treballs. No obstant això, pujant una foto i un enllaç a un post o una publicació de qualsevol web, el resultat és més que acceptable.

8. marketyou.com
Uneix els teus comptes de Linkedin, Facebook, Twitter i altres xarxes i et un resum que pots personalitzar.

9.  facebook.com
Es pot utilitzar com pàgina personal per mostrar el que es vulgui, a més, es pot crear un perfil personal, configurant en obert o com una pàgina.

10. xeeme.com
Es poden agregar totes les xarxes socials en aquesta web, estan totes.

11. blog
Es pot utilitzar una portada de wordpress com a gestor de comptes en altres xarxes socials i pàgina personal. Integració fàcil i amb diversos enginys de xarxes socials. Es poden posar tants banners i enllaços com es vulguin.

12. wiki 
Un wiki personal pot ser molt útil, fa un repàs del que es vol emfatitzar de la nostra vida en línia: blogs, tutorials, fotos, etc

1 comentari:

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.